Talentenjacht

 

Reeds 38 jaar (2020) organiseert het Hedelse jeugdwerk "De Molshoop" een talentenjacht voor de jeugd van 4 t/m 12 jaar. Ieder jaar opnieuw doen daar vele tientallen kinderen aan mee. Voor een volle zaal laten zij hun kunsten zien op het gebied van zang, dans en playback.

Er is ruimte voor maximaal 30 optredens en er wordt gestreden in 3 verschillende categorien. De indeling naar leeftijdsgroepen is afhankelijk van het aantal aanmeldingen per leeftijd. De kinderen brengen zelf muziek mee als mp3.

 

Leden van het Hedelse jeugdwerk hebben te allen tijde voorrang bij het inschrijven.

De datum van het evenement wordt op de knutsellijst bekendgemaakt die in de eerste week van januari verspreid wordt. Ook via deze website wordt de juiste datum gecommuniceerd, zodat alle kinderen die deel willen nemen op de hoogte zijn.

Het inschrijven vindt altijd ruim 3 weken voor aanvang van het evenement plaats. Een deskundige jury kent mooie prijzen toe aan de nummers 1, 2 en 3 in de verschillende leeftijdsgroepen.

 

Voor de allerbesten zijn er natuurlijk wisselbekers te verdienen. Daarnaast krijgen alle deelnemers altijd een leuk aandenken overhandigd, omdat "De Molshoop" het op zich al een prestatie vindt dat kinderen zichzelf durven te presenteren op zo'n groot podium en voor zo'n volle zaal. Ons credo is dan ook: meedoen is belangrijker dan winnen.

Ook kinderen uit andere plaatsen zijn van harte welkom om deel te nemen aan dit evenement. De entree voor dit evenement is €1,50 per persoon. De deelnemende kinderen mogen gratis naar binnen. Zij zorgen namelijk voor het entertainment!

21 maart 2020!

Verslag: Talentenjacht 2019: 23 februari!

Redelijk wat mensen bezochten afgelopen zaterdagmiddag 23 februari het Gelre’s End waar voor de 37e keer de talentenjacht van stichting jeugdwerk “De Molshoop” plaatsvond. 20 kinderen verzorgden 10 schitterende optredens. De bezoekers werden deze middag getrakteerd op een keur aan artiesten uit binnen- en buitenland. Zonder uitzondering waren alle optredens tot in de puntjes verzorgd, met speciale kleding,

attributen, danspasjes en mimiek.

De jury had er een hele kluif aan. Als eerste traden de kinderen van 4 t/m7 jaar aan. In deze

categorie waren helaas slechts 4 optredens te zien. Op de derde plaats eindigden Isa Scheij en

Djenna Toonen met I love it loud van Djamila; Lieve Verleg werd tweede met een balletuitvoering met lint uit het zwanenmeer. De eerste prijs ging naar Sarah Richards Medina die het nummer ooit zal ik gaan van Vajén van den Bosch live ten gehore bracht. In de groep 8 t/m 12 jaar waren 6 optredens te bewonderen. Op de derde plaats eindigden Fenne Scheij en Karlijn Hermes met hun live-vertolking van het nummer samen voor altijd van Marco & Jada Borsato; 2e werden Marieke Beek, Feline van de Berg, Julia Bredenoord, Aniko & Kata Balemans die DJ Snake en Zara Larsson al dansend op de planken brachten met een mix van de nummers Taki taki en Aint’t my fault. De 1 e plaats was voor Anne Zeldenrust en Isa Hoeflak die girlboss van 4life playbackten. Ook de kinderen uit de zaal konden hun waardering kenbaar maken. De kinder-publieksjury koos als winnaar van de publieksprijs voor het optreden van Sophie Esposito, Naomi Janse en Elana Schröder die een dansje met turnoefeningen op een zelfgemaakte remix van Taylor Swift, Jason Derulo, Imagine Dragons, Annemarie en Ava Max ten uitvoer brachten.

 

Al met al kan de stichting jeugdwerk De Molshoop uit Hedel, ondanks de wat mindere

opkomst bij zowel deelnemers als ook publiek wederom spreken van een zeer geslaagde

middag !