Talentenjacht

 

Reeds 38 jaar (2022) organiseert het Hedelse jeugdwerk "De Molshoop" een talentenjacht voor de jeugd van 4 t/m 12 jaar. Ieder jaar opnieuw doen daar vele tientallen kinderen aan mee. In 3 leeftijdscategorieën ( 4 t/m 6 jaar; 7 t/m 9 jaar en 10 t/m 12 jaar) wordt er gestreden om de nodige bekers. Deze indeling is afhankelijk van het aantal inschrijvingen per categorie. Wat kun je doen: natuurlijk playbacken; maar ook live muziek behoort tot de mogelijkheden. In iedere leeftijdsgroep maximaal 2x hetzelfde nummer !

Deelname is kosteloos. Bij inschrijving wordt een bijdrage van € 2,00 gevraagd die de kinderen na deelname terugontvangen. De muziek moet aangeleverd worden via een MP3 bestand. Nadere info krijg je bij het inschrijven. Ook kinderen uit andere plaatsen zijn van harte welkom om deel te nemen ! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd !

De toegang bedraagt € 1,50 per persoon. Aanmelden kan op woensdag 16 februari aanstaande. Leden mogen inschrijven van 13.30 uur tot 14.00 uur; niet-leden zijn aan de beurt tussen 14.00 uur en 14.30 uur. Plaats van handeling is de ruimte van De Molshoop in het Gelre’s End. Je kunt je slechts aanmelden voor 1 optreden. 

 

Voor alle deelnemers is er altijd een leuk aandenken beschikbaar. Voor de nummers 1, 2 en 3 is er ook een grote beker te winnen. Een deskundige jury, bestaande uit 5 personen, zal een oordeel geven over de prestatie en presentatie. Ook mogen alle bezoekende kinderen mee jureren voor de publieksprijs. De winnaar van deze prijs mag een grote beker in ontvangst nemen. 

 

Iedereen is dan ook van harte welkom om te komen genieten van de vele verschillende optredens. Dit mag u niet missen ! Graag tot ziens op 16 februari en vervolgens op 23 maart.

TALENTENJACHT  DE MOLSHOOP VERMAAKT PUBLIEK IN HET GELRE’S END !

Het was weer even wennen, zowel voor de organisatie als ook voor de kinderen. Twee jaar lang kon de talentenjacht niet doorgaan vanwege het Coronavirus. Eindelijk was het dan toch weer eens zo ver.

Redelijk wat mensen bezochten afgelopen zaterdagmiddag 19 maart het Gelre’s End waar voor de 39e keer de talentenjacht van stichting jeugdwerk “De Molshoop” plaatsvond. Er stonden 12 optredens op het programma. De jury had er een hele kluif aan. Als eerste traden de kinderen van 4 t/m 8 jaar aan. In deze categorie waren 7 optredens gepland. Helaas kreeg 1 kind teveel last van plankenkoorts. Op de derde plaats eindigden Noël vd Linden, Dilana Hernandez, Mila Janse en Jade Bouwman met Amsterdam van Flemming; Lizzy Beekwilder werd tweede met live-optreden “dit is mijn wens” uit de kleine zeemeermin. De eerste prijs ging naar de 4-jarige Kim vd Griendt die het nummer waterval van K3 ten tonele voerde.

In de groep 8 t/m 12 jaar waren 5 optredens te bewonderen. Op de derde plaats eindigden Roos Viguurs, Kyana van Roosmalen en Ellis Jansen met hun tiktok-remix van diverse artiesten; 2e werden Isa Scheij, Lara van Aalst en Isa Pompen die waanzinnig gedroomd van Kinderen voor Kinderen op de planken brachten. De 1e plaats was voor Lotte vd Linden die met haar hoelahoep mas, mas, mas van Rolf Sanchez op geheel eigen wijze vertolkte. Ook de kinderen uit de zaal konden hun waardering kenbaar maken. De kinder-publieksjury koos als winnaar van de publieksprijs voor het optreden van Isa, Lara en Isa die als 2e geëindigd waren bij de “echte” jury. 

 

Al met al kan de stichting jeugdwerk De Molshoop uit Hedel wederom spreken van een zeer geslaagde middag !