Open dag van De Molshoop

 

Bij de start van het nieuwe schooljaar, dus na afloop van de grote vakantie start "De Molshoop" haar activiteiten ook weer op. Dat gebeurt traditioneel (sinds 1986) met de Open Dag. Die dag is er van alles en nog wat te doen: naast heel veel (bekende) spelletjes, kun je ook knutselen en kleuren. Ook staan er een aantal nieuwe spellen op het programma. Bij een aantal spelletjes kun je zelfs prijzen winnen! Kom zelf maar kijken en doe lekker mee! Alle activiteiten zijn gratis.

 

Op zaterdag 18 september houdt stichting jeugdwerk “De Molshoop” uit Hedel weer

haar jaarlijkse open dag. De middag duurt van 14:00 uur tot 16:00 uur en vindt plaats in het Gelre’s End. Die dag is er van alles en nog wat te doen: verschillende spelletjes zijn aanwezig en de kleurplaten liggen klaar. Ook zijn er activiteiten op onze spelkaart geplaatst die bij de flux en de jeugdbrandweer gespeeld kunnen worden. Alle activiteiten zijn gratis.

Natuurlijk zijn ook weer alle foto's, die in de kindervakantieweek gemaakt zijn te bezichtigen. De foto's zijn te bestellen bij de infostand voor € 0,50 per stuk. Tussen 15.00 uur en 15.30 uur zullen er meerdere leuke prijzen verloot worden; daartoe krijgen alle kinderen die deze middag aanwezig zijn een genummerde spelkaart overhandigd.
(Je moet wel aanwezig zijn om direct je prijs in ontvangst te nemen!)

Tijdens de open dag worden de RIVM-richtlijnen gehanteerd, d.w.z. blijf op gepaste afstand van elkaar, volg de looproute en volg de instructies van het bestuur op.

 

Voor de ouders en verzorgers:

Bij de infostand kunt u terecht voor informatie over de activiteiten van het jeugdwerk (knutselclub, talentenjacht, paasei zoeken, sinterklaasmiddag, kindervakantieweek etc.); voor het nabestellen van de foto's en voor het opgeven van uw kind(eren) als lid. Het seizoen van "De Molshoop” loopt gelijk met het schooljaar. Het lidmaatschap staat open voor kinderen van de basisschool. Lid worden kost slechts € 15,00 per jaar en levert flinke kortingen op bij clubactiviteiten, zoals bijvoorbeeld de kindervakantieweek en de clubmiddagen. De korting bedraagt bij knutselmiddagen € 1,00 per keer! Bovendien gaan leden voor bij inschrijvingen voor evenementen zoals talentenjacht, kerstviering en kindervakantieweek. U ziet welke voordelen een lidmaatschap voor u oplevert!! Er kan gewoon gepind worden!

 

Het inschrijven van leden kan op de open dag en op clubmiddagen tot en met 18 oktober. Na 18 oktober hebben kinderen die dan 4 jaar worden maximaal 1 maand de tijd om lid te worden. Dat geldt ook voor kinderen die in de loop van het jaar in Hedel komen wonen. Ook kinderen uit omliggende plaatsen zijn van harte welkom en kunnen gewoon lid gemaakt worden!

 

Al onze activiteiten zullen -zoland als nodig is- corona-proof georganiseerd worden.

P.S. Uw kind lid maken van De Molshoop moet dus ieder jaar opnieuw gebeuren!