Kindervakantieweek

 

Ieder jaar opnieuw organiseert de stichting jeugdwerk "De Molshoop" Hedel voor alle kinderen van de basisscholen uit Hedel en omgeving een fantastische week waar van alles te beleven is!

 

Zo is er ieder jaar een spectaculaire opening; een dagje uit voor alle kinderen; een dwazenjacht; een sportdag voor de groteren; poppen- en berendokters voor de kleintjes; een artiest; een spectaculair kampvuur enzovoort.

 

Mede door de vele sponsors is stichting jeugdwerk "De Molshoop" Hedel in staat om het voor alle kinderen betaalbaar te houden.

De sponsors worden langs deze weg dan ook nogmaals van harte bedankt!

Maandag 29 augustus - 2 september 2022 

Hedel

Inschrijving: 11 juli (enkel leden) en 15 juli 2022

Kindervakantieweek 2021 - Een daverend succes!

Afgelopen week deed het maximum aantal van 200 kinderen mee aan de kindervakantieweek van Stichting Jeugdwerk “De Molshoop” in Hedel. Het thema van de week was “De Molshoop onder water”.

 

Langs deze weg wil het bestuur basisschool De Lispeltuut bedanken voor het ter beschikking stellen van hun volledige accommodatie. Ook basisschool De Pollenhof bedankt voor jullie buitenterrein waarop groot haar eigen kampement had. Verder natuurlijk een groot woord van dank voor de medewerkers in het rood, geel en zwart: zonder jullie is het organiseren van zo’n geweldige week niet mogelijk. Ook een woord van dank richting de vele sponsoren die ons op velerlei manieren geholpen hebben. Ook zonder jullie hadden we dit programma nooit kunnen verwezenlijken !

Tot slot natuurlijk onze waardering voor de kinderen die deel hebben genomen aan deze week. We hopen dat jullie er van genoten hebben !

 

Tijdens de week zijn vele honderden foto’s gemaakt. Deze foto’s zijn te bezichtigen en na te bestellen op de Open Dag die dit jaar plaatsvindt op zaterdag 18 september. Dit is tevens de opening van -laten we het in ieder geval hopen- weer een nieuw seizoen met knutselactiviteiten. Nadere informatie volgt binnenkort. Noteer deze datum alvast in uw agenda !