Kindervakantieweek

 

Ieder jaar opnieuw organiseert de stichting jeugdwerk "De Molshoop" Hedel voor alle kinderen van de basisscholen uit Hedel en omgeving een fantastische week waar van alles te beleven is!

 

Zo is er ieder jaar een spectaculaire opening; een dagje uit voor alle kinderen; een dwazenjacht; een sportdag voor de groteren; poppen- en berendokters voor de kleintjes; een artiest; een spectaculair kampvuur enzovoort.

 

Mede door de vele sponsors is stichting jeugdwerk "De Molshoop" Hedel in staat om het voor alle kinderen betaalbaar te houden.

De sponsors worden langs deze weg dan ook nogmaals van harte bedankt!

Maandag 12 augustus 2019

11:30 uur 

De Lispeltuut

Kindervakantieweek 2019 - Heel De Molshoop bakt!

Maandag 12 augustus is het weer zover. De 51e Kindervakantieweek van Stichting Jeugdwerk “De Molshoop” Hedel gaat dan van start. Deelnemen is mogelijk voor kinderen van de lagere school in de leeftijd van 4 t/m 13 jaar uit Hedel en verre omgeving. Dus heb je zin, schrijf dan in en beleef een fantastische week !!

 

Na het opbouwen van de onderkomens zal de officiële opening om 11.30 uur verricht worden door een illusionist m.m.v. burgemeester van Kooten ! Deze gebeurtenis moet je meegemaakt hebben ! Ze bakken ze wel heel bruin ! ’s Middags is er voor klein een leuk spellencircuit uitgezet waarbij de meeste spelletjes natuurlijk met bakken en braden te maken hebben ! Groot speelt het alom bekende “ren je rot”, gaat in de weer met een muziekkwis , maakt cupcakes en roostert marshmallows. Dinsdag gaat men met klein naar speeltuin/kinderboerderij Elckerlyc in Oss. Groot speelt een superspannende survival in Berlicum en er wordt ook weer gepaintballd. Woensdag start men met een dwazenjacht; ’s middags is er een meeslepende, dolkomische voorstelling van een theatergroep. Donderdag kunnen de kleintjes op bezoek bij poppen- en berendokters, zal er een giga-speeltoestel opgesteld staan, zal er een koksmuts gemaakt worden en mogen ze cupcakes maken en natuurlijk opeten. De groteren starten de dag met een leuke film. 

’s Middags wordt er een leuke speurtocht gelopen en de beloning liegt er niet om. Daarna wordt het voor alle kinderen aanschuiven aan een feestmaal. Er worden allemaal gerechtjes gebracht die welwillende ouders thuis hebben bereid ! Eens kijken wat voor lekkers ze allemaal gemaakt hebben. Dan mag klein groot uitzwaaien, want die gaan ’s avonds nog even een aantal uurtjes zwemmen in Oss. Op vrijdag start de dag om 10.30 uur. Groot gaat de sportieve krachten meten tijdens een sportdag op het voetbalveld. Klein gaat eerst film kijken, maken dan een spandoek voor de optocht, genieten vervolgens van een leuke voorstelling en kunnen dan nog even ontspannen. Tot slot schuiven alle kinderen aan voor wederom een gezamenlijke maaltijd maar nu met friet, hamburgers en een ijsje toe. Rond 19.00 uur gaan de kinderen en hun begeleiders in optocht –begeleid door een delegatie van DES en Hels kabaol- naar de Middelingenseweg in Hedel, alwaar om 19.30 uur een enorme brandstapel ontstoken zal worden, ter afsluiting van een fantastische 51e vakantieweek voor de jeugd uit Hedel en verre omgeving. Voor vertrek krijgen de kinderen allemaal een super leuk aandenken overhandigd. 

Inschrijven voor deze week kan alleen op een van de 2 inschrijfavonden voor de grote vakantie. Kinderen die lid zijn van De Molshoop hebben voorrang.

De 1e inschrijfavond is dan ook alleen voor leden op maandag 24 juni van 19.00 uur tot 20.00 uur. (knutselpas meebrengen)

De 2e inschrijfavond is voor iedereen en vindt plaats op vrijdag 28 juni van 19.00 uur tot 20.00 uur.

De kosten van deelname bedragen voor leden € 20,00; niet-leden betalen € 40,00.

Beide inschrijfavonden vinden plaats in de centrale hal van dorpshuis Gelre’s End aan de Molendijk in Hedel. Jullie doen toch ook mee !?

 

Mede door de vele sponsors is stichting jeugdwerk “De Molshoop” Hedel in staat om het voor alle kinderen betaalbaar te houden. De sponsors worden langs deze weg dan ook alvast van harte bedankt !