Clubmiddagen

Stichting Jeugdwerk "De Molshoop" Hedel is een echte knutselclub. Op de meeste zaterdagen buiten de schoolvakanties kun je op zaterdagmiddag gezellig komen knutselen van 13.30 uur tot 15.30 uur in zaal "De Molenwiek" in het Gelre's End.

Er worden iedere week knutsels verzonnen en bepaalde thema's komen ieder jaar weer terug. Wat dacht je van Pasen, herfst, moeder- en vaderdag; Sinterklaas en Kerst.

 

Er wordt met vele soorten materialen en attributen gewerkt: papier, rubber, zout, hamer, figuurzaag, deeg, lijm etc. Enorm goed voor de creactiviteit!

 

De entreeprijs voor leden bedraagt op dit moment 1,00 per middag. Niet-leden betalen 2,00. Tijdens de middag worden de kinderen ook van drinken en iets lekkers voorzien. De knutsels komen in 1 middag af, dus kunnen de kinderen iedere keer opnieuw iets tastbaars mee naar huis nemen.

 

Wij kunnen u verzekeren dat de kinderen iedere keer apetrots zijn op de door henzelf geleverde prestatie. In de maanden juni en juli liggen de clubactiviteiten stil, omdat de animo door het goede weer dan terugloopt en de mensen van het jeugdwerk dan druk zijn met de voorbereidingen van de kindervakantieweek, die traditiegetrouw plaatsvindt in de laatste week van de grote vakantie.De planning is ook in PDF te bekijken via deze site. Klik op de knop onder aan deze pagina en de PDF zal in een nieuw tabblad openen. Vanaf daar kan je de planning downloaden naar je computer.Veel plezier komend seizoen!

Gezocht:
Helpende handen bij de knutselmiddagen op zaterdagmiddag!

Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers/ouders die ons van 13.00-16.00 uur willen helpen tijdens de gezellige knutselmiddagen van De Molshoop. Dit zou gaan om 2 à 3 zaterdagen per seizoen, september t/m december en/of januari t/m mei. Wie wil ons helpen?

 

Bij interesse stuur een mail via de contactpagina of Facebook!

We horen graag van je!