De Molshoop doet mee aan de Rabo-clubkascampagne! 

 

Beste vaders en moeders,

 

De Rabobank Bommelerwaard ondersteunt veel verenigingen en stichtingen in de Bommelerwaard. Vanaf 2014 is er een nieuw sponsorbeleid opgesteld.

Het uitgangspunt hierbij is dat leden van de Rabobank invloed hebben op de verdeling van het sponsorgeld. Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan zij er maximaal twee op dezelfde stichting (dus bijvoorbeeld De Molshoop) mogen uitbrengen. Iedere stem is geld waard. Hoe meer stemmen wij als stichting ontvangen, hoe hoger de bijdrage wordt die wij krijgen. Heeft u al een rekening bij de Rabobank en bent u nog geen lid, meldt u dan zo snel mogelijk als lid aan. Het lidmaatschap van de Rabobank is gratis.

In de periode van 22 maart t/m 8 april 2018 mag u uw stem uitbrengen. Eenieder die onze stichting een warm hart toedraagt vragen wij dan ook vriendelijk om twee stemmen aan ons te doen toekomen, zodat wij toch een leuk bedrag bij elkaar weten te sprokkelen om wederom een fantastische kindervakantieweek te kunnen organiseren.

Die wordt dit jaar gehouden van 13 t/m 17 augustus. Er staan weer volop spectaculaire activiteiten op het programma.

Die kosten natuurlijk veel geld !

 

Helpt u ons de zomer door !?

 

Bedenk ons met het weggeven van uw stem(men) !!

 

Namens het Bestuur Stichting Jeugdwerk De Molshoop Hedel.                                   

De opbrengst was geweldig en daar danken wij graag iedereen voor! Maar liefst €680,70 mochten wij van de Rabobank, namens de gemeenschap, ontvangen.

Wil je meer over de uitslag weten? Klik hier voor de site!