Lekker knutselen!
Talentenjacht 2018
Opening KVW
Afsluiting KVW
Sinterklaasfeest
Rabobank Clubkas Campagne

Voor het vermaak van de kinderen!

Welkom

Welkom op onze site! Op deze site houden we jullie op de hoogte van al het nieuws rondom het jeugdwerk en alle aankomende activiteiten. Ook zullen er zo nu en dan foto's van activiteiten geplaatst worden, leuke verslagen van activiteiten en links naar geplaatste nieuwsberichten over 'De Molshoop'.Wie zijn wij?

Deze site is in het beheer van stichting jeugdwerk 'De Molshoop' uit Hedel. Wij zijn een organisatie die, naast onze wekelijkse knutselmiddag, vele leuke activiteiten voor de jonge jeugd organiseren. Zit uw kind op de basisschool? Breng ze dan zeker eens naar een van onze activiteiten!

Knutselmiddag
Onze wekelijkse activiteit is de knutselmiddag. Elke week een leuke, nieuwe en soms uitdagende knutsel. Vind de seizoensplanning onder de knop "planning".

Onze activiteiten

Heel het jaar door organiseren wij leuke activiteiten. Zo is elk jaar terug te vinden: de talentenjacht, paasei zoeken, de rommelmarkt, de KVW, Sintviering, kerstviering en nog veel meer!! Vind alles over onze geweldige activiteiten onder de "Nieuws" knop!

 

Uitgelicht:

Elke zaterdag weer een nieuwe knutsel!​